Even voorstellen!

Al vanaf mijn vijftiende ben ik bezig met mijn passie voor fotografie en videografie. Het begon allemaal met een speciaal verzoek van een vriendin van mijn moeder om haar bruiloft vast te leggen op film. Hoewel het uiteindelijke resultaat misschien niet meteen een Oscar zou winnen, deed het wel iets met me: ik werd verliefd op het vertellen van verhalen door middel van beelden.

Vandaag de dag vind je mij werkend vanuit mijn thuisbasis in Hoeven, waar ik me bezighoud met diverse producties. Of het nu gaat om het vastleggen van de energie en opwinding tijdens concerten en evenementen, het weergeven van de visie en missie van bedrijven, of het vastleggen van de puurste emoties van bruidsparen, ik zorg er dagelijks voor dat deze verhalen tot leven komen door middel van beeld.

Mijn drie kernwaarden

Enthousiasme

Wanneer iets mijn verbeelding grijpt en me inspireert, wil ik het delen met iedereen die wil luisteren. En net zo enthousiast ben ik om de ideeën en meningen van andere mensen te horen, zelfs als die gedachten enorm verschillen van de mijne. Of je nu iets wilt delen of gewoon een open gesprek wilt voeren, ik sta altijd klaar om te luisteren en te leren. Ik waardeer diversiteit in denken en zie het als een kans om te groeien en te evolueren. Laten we dus samen de rijkdom van ideeën en meningen verkennen. Laten we elkaar inspireren, uitdagen en verrassen. Ik ben er klaar voor om te luisteren naar jouw verhalen en inzichten, en ik hoop dat we samen een waardevolle dialoog kunnen creëren.

Communicatie

Ik borrel over van woorden en gedachtes, maar ik kan ook een zorgzame luisteraar zijn. Dit geeft me een bijna ongeëvenaard vermogen om positieve en plezierige gesprekken te voeren met allerlei mensen, zelfs mensen die niet bijzonder sociaal of meegaand zijn. Mijn vermogen om te luisteren en oprechte interesse te tonen in anderen stelt me in staat om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor gesprekken. Ik hecht waarde aan de gevoelens en gedachten van anderen en ik probeer altijd een sfeer te creëren waarin iedereen gehoord en gewaardeerd wordt. Ik luister ook altijd goed naar jouw wensen zodat ik het eindproduct naadloos kan laten aansluiten bij jouw behoeftes en wensen.

Ontdekking

Ik kan fascinatie vinden in bijna alles. Vol van verbeeldingskracht en ruimdenkendheid, ben ik niet bang om buiten mijn comfortzone te treden op zoek naar nieuwe ideeën, ervaringen en avonturen. Op die manier kan ik doen wat geen ander ooit heeft gedaan en echt iets unieks creëren voor de opdrachtgever. Als maker maak ik op die manier ook de meeste groei door, want van continu hetzelfde trucje uithalen leer je naar mijn mening weinig. Vandaar dat ik altijd streef om nieuwe dingen te doen, om zo zowel jou als jouw publiek te kunnen verwonderen.

Scroll naar boven